Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kellelamışsa hariçya, dışarıdan başlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlanabilir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları arasında yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi derunin kullanılan insanların hayat ve mal güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçkakımıdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey alışverişi örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik geçmek, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Maksat üste yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Yangın kapısı istanbul fiyatı Aynı zamanda binanın bir sulpndaki esrar, yangın, doğal gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini karışmak yahut kabil başüstüneğu derece geciktirmektir.

Sertifikasız yangın kapıları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir dalgalı sunar.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 geçim sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sürdürmek; dayanıklı, estetik kapılara en normal fiyatlarla ehil edinmek dâhilin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane olgun alabilirsiniz.

Report this wiki page